Машински факултет у Бањој Луци

Због новонастале ситуације са корона вирусом, Машински факултет у Бањој Луци ће организовати online припремну инструктивну  наставу из математике за полагање пријемног испита. Све потребне информације у вези наведеног, и остале потребне информације у вези уписа бруцоша у нову школску годину, се налазе у  attacemnt-u.

По одобрењу и препоруци Републичког педагошког завода  Републике Српске молимо Вас да ову информацију прослиједите професору Јови Петковићу , како би је он прослиједио ученицима завршних разреда Ваше школе.

Машински факултет у Бањој Луци је један од водећих машинских (техничких) факултета у регији, са квалитетним наставним кадром, лабораторијама које су опремљене најмодернијом опремом, а дипломе нашег Факултета се признају било гдје у иностранству.

Сматрамо да ученици често немају довољно информација о квалитету студирања на појединим факултетима у Републици Српској, и зато Вам се унапријед захваљујемо за разумијевање и пружену помоћ у интересу Ваших ученика и Машинског факултета у Бањој Луци.

Срдачан поздрав,

Декан:

  Проф. Др Дарко Кнежевић