Loading...
Такмичења
Такмичења

Такмичење из заваривања

Објавио: admin | Датум објаве: 26.04.2023.

Дана, 26.04.2023. године у Техничкој школи у Добоју је одржано такмичење из заваривања. На овакву идеју је дошао директор школе Драган Достанић, који је заједно са професорима практичне наставе организовао такмичење у новој радионици школе. Такмичење је одржано први пут након дужег низа година.

На такмичењу су учествовала два одјељења занимања бравар-заваривач, II-3 и III-3. Такмичење се састојало из три круга гдје су ученици имали прилику показати своја знања и вјештине. Комисију за избор најбољих радова су чинили професори наше школе, Обрад Бајић и Жељко Костић. У завршном кругу за избор најбоља три рада су се комисији придружили Ален Ђурковић и Младен Зечевић из фирме TKS Energometal из Добоја.

Ученицима су уручене дипломе и награде. Прво мјесто је освојио Никола Маљеновић, друго мјесто је припало Александру Максимовићу, а треће Петру Стојановићу.

Ученици су били задовољни овим такмичењем као и професори, тако да би се ово такмичење требало наставити одржавати сваке године.

У склопу овог дана директор школе и предсједница актива професора практичне наставе Мирела Илић, потписали су и протокол о раду практичне наставе у школи.